dijous, 17 de gener de 2013

SETMANA JANERIANA

La Setmana Janeriana segueix en ple rendiment! 

Si la setmana passada es duia a terme la tradicional cursa "ELS 3500m JANERIANS", el dimarts,  els companys de primer vàrem veure la pel·lícula "EL NEN DEL PIJAMA DE RATLLES", per fer-ne un posterior fòrum que va resultar interessantíssim, on els alumnes van comentar amb el seu tutor algunes de les parts més negres de la Història Europea.

També el mateix dimarts, es van dur a terme els tradicionals partits classificatoris del TORNEIG DE FUTBOL, on alumnes i professors varen gaudir d'una tarda d'esport i somriures.

Avui, els alumnes de primer d'ESO, faran una visita a CÀRITAS, on ens explicaran la seva importantíssima tasca, la seva organització, les seves arrels i fundadores, i respondran a totes les possibles preguntes dels nostres alumnes.

També durant la tarda d'avui es realitzaran les finals del torneig de futbol, esperem viure una tarda tant intensa i alegre com la de dimarts.

Finalment, demà divendres, es realitzarà la GRAN CLOENDA de la Setmana, que ajuntarà a tots els alumnes i professors de l'escola al pati per tancar la SETMANA JANERIANA 2013.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Recorda utilitzar un llenguatge correcte per a fer qualsevol comentari. Les faltes de respecte o comentaris fora de lloc són susceptibles de ser borrats per l'administrador. Gràcies!